Biznis

CORAL CROATIA

Od sada i u Zadru isprobajte Shell V-Power gorivo vrhunske kvalitete

Od sada i u Zadru isprobajte Shell V-Power gorivo vrhunske kvalitete

Shell V-Power gorivo vrhunske kvalitete koje omogućuje maksimalne performanse vozila od sada je dostupno na čak tri novootvorena benzinska servisa u Zadru - Shell Zadar Žmirići, Shell Zadar Crno i Shell Zadar Tromilja.

Shell V-Power gorivo s pojačanom tehnologijom DYNAFLEX prvo je gorivo koje je razvijeno u suradnji i uz preporuku tvrtke Ferrari, a zahvaljujući tehnologiji DYNAFLEX pospješuje performanse i učinkovitost dizelskih i benzinskih motora pružajući najbolje korisničko iskustvo.

Također, tehnologija DYNAFLEX obogaćena je snažnim sredstvima za čišćenje koja održavaju osnovne dijelove sustava čistim i štite ih od naslaga koje utječu na performanse motora.  Sadrži i nove molekule za smanjenje trenja koje omogućuju klipnom sustavu slobodniji rad motora, smanjujući istovremeno energetski otpad u obliku topline. Pritom je važno naglasiti kako se stvarni učinci i prednosti mogu razlikovati, ovisno o tipu vozila, njegovu stanju i načinu vožnje.

Znanstvenici tvrtke Shell svojom su stručnošću i strašću proizveli i diferencirani Shell V-Power Diesel s pojačanom tehnologijom DYNAFLEX i GTL (Gas to Liquid) komponentom dobivenom iz prirodnog plina za još bolje performanse motora i jedinstven užitak u vožnji.

GTL posebna je sintetička komponenta razvijena isključivo u laboratorijima tvrtke Shell, a karakterizira ga iznimna čistoća i učinkovitije izgaranje te, u usporedbi s običnim dizelom, ima znatno veći cetanski broj.

Osim toga, Shell V-Power Diesel  ima posebna antikorozivna svojstva koja sprječavaju koroziju metalnih dijelova motora, svojstva protiv pjene za brže i učinkovitije punjenje gorivom te iznimna niskotemperaturna svojstva koja osiguravaju optimalne performanse goriva, čak i pri vrlo niskim temperaturama. I što je najvažnije - ekološki je prihvatljiv zbog čišćeg izgaranja.

Posjetite nas već danas na jednom od tri novootvorena Shell benzinska servisa u Zadru, osjetite vrhunske performanse Shell V-Power goriva i uvjerite se sami u iznimnu kvalitetu Shell proizvoda!


Reci što misliš!