Biznis

utorak, 13. listopada

Zadarski poduzetnici obilježavaju Dan mojeg poslovanja uz posebne promotivne ponude

Zadarski poduzetnici obilježavaju Dan mojeg poslovanja uz posebne promotivne ponude

U utorak, 13. listopada, METRO poziva sve Zadrane da se pridruže proslavi petog Dana mojeg poslovanja u sklopu kojeg su brojni mali i srednji poduzetnici iz Zadra i okolice pripremili posebne promotivne ponude kojima će obilježiti svoj dan.

Na Dan mojeg poslovanja zadarski Famous Beach Bar ponudit će svim gostima miješanu, margaritu ili vesuvio pizzu u kombinaciji s točenim Karlovačkim pivom od 0,3 dl ili Coca-Colom za svega 30 kn. Papica Burger House posluživat će nekoliko vrsta burgera s pivom ili sokom za samo 25 kuna, dok će svi posjetitelji restorana Urnebes moći uživati u telećoj peki s krumpirom i salatom po želji uz čašu kutjevačke graševine za 40 kn. Za korištenje ponude u restoranu Urnebes potrebno je napraviti rezervaciju na broj telefona 095 881 8522.

Na internetskoj stranici danmojegposlovanja.hr zainteresirani građani mogu proučiti sve posebne ponude poduzetnika iz svih krajeva Hrvatske, odabrati one najzanimljivije i zatim ih iskoristiti na Dan mojeg poslovanja, 13. listopada te na taj način podržati rad njima dragih poduzetnika ili otkriti neke sasvim nove usluge u svome susjedstvu. 

METRO je svim poduzetnicima koji se pridruže Danu mojeg poslovanja osigurao podršku u promociji njihovih poslovanja kroz internetsku stranicu danmojegposlovanja.hr te kroz besplatni unos poduzeća na Google karte, što doprinosi njihovoj online vidljivosti. Prošle godine, u četvrtom izdanju Dana mojeg poslovanja sudjelovao je rekordan broj hrvatskih poduzetnika koji su za svoje klijente i goste priredili više od 9.500 posebnih ponuda.


Reci što misliš!