Biznis

posljedica pandemije

Hotel "Pagus" u Pagu neće raditi tijekom ovogodišnje sezone

Hotel

Hotel "Pagus" u Pagu, neće raditi tijekom ovogodišnje turističke sezone. Na službenim mrežnim stranicama hotela "Pagus" još nema informacije o tome, odnosno još uvijek se nude rezervacije.

Međutim, kako je Radio Pagu potvrđeno u tvrtki Rudan, d.o.o., koja je vlasnik hotela, hotel "Pagus" neće raditi, a gostima koji imaju rezervaciju za "Pagus", ponudit će se smještaj u hotelima tvrtke "Rudan" u Vodicama kod Šibenika. Hotel "Pagus" ima 116 soba, veliki glavni restoran s terasom, aperitiv bar s terasom s pogledom na more i plažu, restoran "Konoba", te wellness /spa koji se prostire na 1200 m².

"Treba razumjeti vlasnika hotel "Pagus" jer to je veliki pogon, treba puno radnika, velike su režije i ostala davanja, a rezervacija je, koliko znam, malo, tako da bi rad bio veliki rizik, zapravo ne bi se isplatio", rekao je bivši djelatnik hotela "Pagus".

Dobro upućeni u stanje na turističkom tržištu već su više puta naveli kako će, tijekom ovogodišnje turističke sezone, turisti više tražiti sobe i apartmane u obiteljskom smještaju nego hotele.


Reci što misliš!