Biznis

#info kantun

Tražite posao? Imamo nekoliko prijedloga

Tražite posao? Imamo nekoliko prijedloga

Ostali ste bez posla? Ne očajavajte! Donosimo odlične poslovne prilike iz Zadarske županije.

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Poznata hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava na sljedećim pozicijama u Zadru: spasilac na plaži (m/ž), kuhar / pomoćni kuhar (m/ž), konobar / pomoćni konobar (m/ž), recepcionar (m/ž) te sobar (m/ž). Rok prijave na ove natječaje je 15.06. Zanima Vas rad u dinamičnoj i izazovnoj radnoj atmosferi? Proaktivni ste i ambiciozni? Tvrtka Falkensteiner Hotels & Residences je upravo ono što tražite! Što čekate? Za prijavu kliknite na link.

DEKRA, tvrtka specijalizirana za pružanje usluga privremenog zapošljavanja traži više motiviranih osoba za rad na sljedećim pozicijama: radnik za berbu višanja (m/ž) i radnik u preradi ribe (m/ž). Mjesto rada je grad Zadar, a rok prijave 15.06. Iskustvo nije uvjet, ali je prednost. Nudi se osiguran smještaj, prijevoz i topli obrok. Za detalje kliknite ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. traži samostalnog referenta u računovodstvu (m/ž) u Zadru. Očekuje se radno iskustvo od najmanje 2 godine na sličnim ili istim poslovima te VSS ili VŠS. Traži se i znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Ostale uvjete ovog natječaja možete pronaći na linku. Prijaviti se možete do 07.06.

Poznata agencija My Fides j.d.o.o. traži kuhara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), konobara (m/ž) te pizza majstora (m/ž) za sezonski rad u Zadru. Plaća se razlikuje ovisno o poziciji i vremenskom razdoblju te seže do iznosa od 14.000 kuna. Sve oglase ove agencije možete pronaći na poveznici.

Interijer profil j.d.o.o. iz Zadra traži radnika u autopraoni (m/ž). Radno iskustvo nije potrebno. Očekuje se završena osnovna škola te položen vozački ispit B kategorije. Prijaviti se možete do 22.06. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

M produkcija traži frizera (m/ž) u Zadru i nudi ugovor na neodređeno. U obzir dolaze i kandidati bez radnog iskustva. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 06.06. Za detalje kliknite ovdje

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Imotskom, Zadru, Makarskoj, Supetru te Biogradu. Uz zaprimanje ambalaže, novozaposlene osobe rukovat će sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 13.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Poduzeće Vrana traži čak pet poljoprivrednih radnika (m/ž) za berbu rajčica. Mjesto rada je Biograd na Moru, a rok prijave 22.06. Poslodavac osigurava smještaj tijekom sezone. Ako se želite prijaviti kliknite na poveznicu.

Van Grada d.o.o. traži konobara (m/ž) za posluživanje gostiju hranom i pićem u restoranu u gradu Pagu. Poznavanje engleskog jezika je obavezno, a prednost se daje kandidatima koji znaju i talijanski jezik. Traži se ozbiljna, uredna, komunikativna i odgovorna osoba. Kandidat mora imati barem jednu godinu radnog iskustva. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Poduzeće MI-MONT zapošljava na poziciji: čistač - turistički radnik (m/ž). Mjesto rada je grad Pag. Radi se o sezonskom poslu, a očekivano trajanje radnog odnosa je od 1.6. do 1.9. Od kandidata se ne očekuje radno iskustvo. Kliknite ovdje za više informacija.

Ostatak bogate ponude koja sadrži više od 3.500 oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Prilika koja se ne propušta! Poslodavac nudi stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kuna, automobil i mobitel

Bubanj-Niskogradnja je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije.

Iz poduzeća trenutno šire postojeći tim i traže inženjera građevinarstva (m/ž) za rad na području grada Zagreba i okolice. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje gradilišta, vođenje potrebne dokumentacije (građevinskog dnevnika, građevinske knjige), pripremu privremenih situacija, pripremu objekta i dokumentacije za tehnički pregled, organizaciju ljudi i mehanizacije.

Za ovu poziciju nudi se plaća u iznosu od 10.000 do 15.000 kuna, službeni automobil, mobitel, a poslodavac plaća i stan ukoliko osoba nije iz Zagreba.

Kandidat mora imati položen stručni ispit te najmanje 5 godina radnog iskustva, od čega barem 3 godine na izgradnji kanalizacija, kolektora, javnih kanala i vodoopskrbnih cjevovoda. U obzir dolaze samo osobe s položenim vozačkim ispitom B kategorije.

Rok prijave na natječaj je 19.06. Prijaviti se možete ovdje.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. uz ovu poziciju traži i: strojara na građevinskom stroju (m/ž) u Zagrebu.

 


Reci što misliš!