Biznis

#koronavirus

Saponia nagradila svoje zaposlenike s tisuću kuna za nesebičan rad u vrijeme epidemije

Saponia nagradila svoje zaposlenike s tisuću kuna za nesebičan rad u vrijeme epidemije

Uprava Saponije odlučila je nagraditi svoje zaposlenike s jednokratnom nagradom u iznosu od 1.000 kn neto te im na taj način zahvaliti na njihovom nesebičnom radu u vrijeme epidemije korona virusom

U  Saponiji se, zbog  potreba za njihovim  proizvodima, proizvodi s povećanim kapacitetom kako bi osigurali dovoljne količine deterdženata, sredstava za čišćenje te sapuna, a dodatno  su  angažirani  i u proizvodnji  sredstva za dezinfekciju ruku i površina. 

U toj kompaniji, koja već 126 godina brine o čistoći i higijeni ljudi i njihovih domova osjećaju posebnu odgovornost prema građanima Hrvatske te su osigurali sve potrebno za normalno odvijanje proizvodnje. Proizvoda, kao što su Faks helizim, Ornel, Likvi, Arf ,Bis, Kalodont i Lahor  po kojima potrošači prepoznaju Saponiju, ima u dovoljnim količinama, a za njihovu povećanu proizvodnju pravovremeno su osigurane  sirovine i ambalaža.

Zaposlenici Saponije su se i do sada uvijek dodatno angažirali kad je to bilo potrebno, tako da i dalje vjerujemo u njihov doprinos da svi što lakše prebrodimo ovu situaciju prouzrokovanu epidemijom korona virusom.


Reci što misliš!