Biznis

sjajna najava

Futurolog i evanđelist koji će spasiti svijet od dosade stižu na Dane komunikacija

Futurolog i evanđelist koji će spasiti svijet od dosade stižu na Dane komunikacija

Na ovogodišnje Dane komunikacija dolaze evanđelist industrije James Whittaker i poznati futurolog Ari Popper. Dvojica neobičnih predavača i vizionara industrije, koje su angažirali čak i FBI i NATO, podijelit će s nama kako najneobičnije ideje pretvoriti u uspješne poslovne poteze.

James Whittakera opisuju kao pravo osvježenje u jednoličnom svijetu običnih osobnosti, a njegov genijalni um bio je dijelom najvećih svjetskih tvrtki kao što su MicrosoftGoogle, i FBI. U svojoj knjizi opisao je supermoći struke, a na Danima komunikacija podijelit će ih s nama kako bismo kreirali genijalnu budućnost jer ga, kako kaže, sadašnjost nevjerojatno živcira.

Ari Popper i njegova inovacijska kuća SciFutures surađuju s tvrtkama s poznatog popisa Fortune 500 i svojim im vizijama osiguravaju eksponencijalan rast. Snagu njihove imaginacije iskoristio je čak i NATO, a šarmantni Popper u Rovinju će i nas naučiti oblikovati ideje usmjerene prema naprijed kako bismo kreirali uspjeh.

Uz Whittakera i Poppera, dolazak na Dane komunikacija potvrdili su dizajner nagrađivan Emmyjem i Jedi Master ambicioznih dizajnera Chris Do, najutjecajniji svjetski marketingaš Keith Weed te poznati Ogilvyjev strateg i fascinantni TED govornik Rory Sutherland.

Rane prijave za sudjelovanje na festivalu otvorene su do 9. veljače, a sve informacije dostupne su na www.danikomunikacija.com

Dani komunikacija održavaju se od 2. do 5. travnja u hotelu Lone u Rovinju.


Reci što misliš!