Biznis

11. listopada u hotelu almayer

Zadar Networking breakfast - Intuicijom do boljeg poslovanja

Zadar Networking breakfast - Intuicijom do boljeg poslovanja
Ilustracija

Networking breakfast je signature event grupe Women in Adria koji se održava već 6 godina, a od prošle godine prisutni su u gradovima diljem Hrvatske. Ovo je ujedno i event s najviše interakcije gdje se nitko ne boji postaviti pitanja i dobiti konkretne odgovore i savjete stručnih predavača.

Domaćin susreta je hotel Almayer u Zadru, 11. listopada.

Pogledamo li klasičan radni dan jedne poduzetnice, ponekad izgleda kao pravi kaos. Pokušavamo se boriti s mnogim preprekama istovremeno.

Stres se pojačava svakom novom Excel tabelom koju morate pogledati, dodatnim e-mailom sa zahtjevima klijenata, pozivom na mobitel, sastankom, svakom novom situacijom u kojoj moramo donositi kvalitetne i dobre poslovne odluke. Psihički negativno reagiramo na stres, pada nam koncentracija, sposobnost odlučivanja i kreativnost, debljamo se ili smo psihički loše. Bolesti su sve češće uzrokovane stresom, a stres je jedan od najvećih razloga za bolovanje.

Kako nakon takvih dana biti ispunjena i uspješna u poslu? Kako uspješna i vrhunske poduzetnice stignu sve? Kako se nose sa stresom i donesu jako puno odluka u jednom danu? Danas više nije tajna da uspješni poduzetnici, poslovni ljudi i korporacije u Hrvatskoj i u svijetu uvelike koriste razne antistres tehnike i tehnike razvoja intuicije kako bi bili smireni, koncentrirani, fokusirani, kreativni i efikasni. Mentalna i emocionalna higijena jednako su važni za nas kao i osobna higijena tijela, a razvoj intuicije pomaže u donošenju poslovnih odluka, osobito kada nemate dovoljno vremena i informacija. U našem obrazovnom sustavu najviše se polaže na razvoj znanja i inteligencije, dok se na razvoju intuicije radi jako malo ili nikako.

A svima nam je poznata barem jedna situacija kada smo točno znali da će se nešto dogoditi, iako vam dugi nisu vjerovali. Točno ste osjetili. I taj vas osjećaj nikada ne vara. Što mislite kako bi bilo da znate koristiti i upravljati tim osjećajem? Da znate koristiti intuiciju na način koji će vam koristiti u poslu? Na ovom predavanju Ana Keglović Horvat će vam pokazati kako i koliko vam ove tehnike mogu pomoći i odmah vas naučiti neke od njih.

Naučit ćete:

- kojim tehnikama smanjiti stres
- kakav je odnos između svjesnog i nesvjesnog uma
- zašto imate probleme koje imate i jesu li vam potrebni
- tehniku programiranja od 1 do 10
- jednu od brojnih tehnika intuitivnog donošenja odluka

O PREDAVAČU:

Ana Keglović Horvat diplomirana je pravnica, poduzetnica, konzultantica, trener i učitelj All level healing tehnike, bioterapeut, Theta healing praktičar. Osnivačica je tvrtke AKH Consulting. Anina predavanja oduševljavaju publiku, a svojim iskrenim i suptilnim tonom potiče vas na promjene i akciju.

Agenda:

9.00 – 9.45 Registracija, networking i doručak

9.45 – 9.55 Pozdravni govor Women in Adria i partnera

9.55 – 11.00 Predavanje Ana Keglović Horvat

Cijena (PDV uključen):

– 150 kn za WiA članice
– 220 kn za prijave izvan WiA mreže

Cijenu uključuje networking, predavanje i doručak.

PRIJAVE


Reci što misliš!