Biznis

potpisivanje predugovora

Novih sto stanova POS-a na lokaciji Crvene kuće u Zadru

Novih sto stanova POS-a na lokaciji Crvene kuće u Zadru

U srijedu, 17. travnja 2019. godine ministar državne imovine doc. dr. sc. Goran Marić i direktor APN-a Slavko Čukelj, u nazočnosti potpredsjednika Vlade RH i ministra graditeljstva i prostornog uređenja Predraga Štromara potpisat će se Ugovor o darovanju nekretnine k.č. br. 3810/90, k.o. Crno, za potrebe izgradnje stanova iz Programa društveno poticane stanogradnje.

Nastavno na taj Ugovor, direktor APN-a i gradonačelnik Grada Zadra Branko Dukić potpisat će i Predugovor o međusobnim pravima i obvezama vezanim uz izgradnju stanova iz programa društveno poticane stanogradnje u Zadru, na lokaciji Crvene kuće. Potpisom tih dokumenata započinje novi projekt izgradnje ukupno 100 stanova POS-a u Zadru.

U istoj prigodi, ministar državne imovine doc.dr.sc. Goran Marić i gradonačelnik Branko Dukić potpisat će dva ugovora o darovanju nekretnina, a u svrhu izgradnje cestovne i komunalne infrastrukture za potrebe pristupne prometnice za Gospodarsku zonu Crno i  Novo gradsko groblje Zadar.

Pozivamo vas da prisustvujete potpisivanju i medijski popratite ovaj događaj koji će se održati u Maloj vijećnici Gradske uprave Grada Zadra s početkom u 11 sati.


Reci što misliš!