Biznis

Za sladokusce

'Šinjorina smokva' nakon Zadra predstavlja se i na Eko-Etno sajmu

'Šinjorina smokva' nakon Zadra predstavlja se i na Eko-Etno sajmu

Pekmez 'Šinjorina smokva' proizvod je obitelji Damjanić-Babac iz zadarskih Poljica i do sada je nagrađena vrijednim nagradama i priznanjima

'Šinjorina smokva', pekmez od svježih ekoloških smokava predstavljen je danas u sklopu tjedna kojim se obilježavaju Dani smokava u našoj županiji.

Pekmez je proizvod obitelji Damjanić-Babac iz zadarskih Poljica i do sada je nagrađena vrijednim nagradama i priznanjima. Sandra Babac prema čijoj recepturi je i nastao proizvod, predstavila je 'Šinjorinu smokvu':

Babac će se s proizvodima od svježih i sušenih smokava predstaviti i na ovogodišnjem Eko-Etno sajmu u Zagrebu, gdje će se pokušati svoji proizvodima približiti i kontinentalnom djelu Hrvatske.


Reci što misliš!