Biznis

Nagrade najboljima

Zadrani prepoznati na Hrvatskom festivalu tjestenine

Zadrani prepoznati na Hrvatskom festivalu tjestenine

Na Festivalu tjestenine koji se održao u Vodicama naši su kuhari dobili brojna priznanja. Nagradu 'Zlatni rezanac' dobio je Renato Kraljev (hotel Kolovare), 'Srebrni rezanac' otišao je u ruke Mirka Poljaka, šefa kuhinje konobe 'Baziliko' u Biogradu, a 'Brončani rezanac' dobio je Ante Kulaš iz hotela Adriatic Ilirije Biograd.

I zadarski 'Marex gel' priznat je u kategoriji za najbolje pripremljenu svježu tjesteninu. Kraljev je također dobio priliku otići na europski Kup kuhara koji će se održati u Lyonu u Francuskoj.

Na festivalu je prezentirano stotinjak vrsta originalnih jela od tjestenine i to prema autohtonim recepturama iz Hrvatske, a jela su pripremali poznati kuhari. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.