Biznis

Gastro manifestacija

Srdele i trešnje vladaju Rijekom

Srdele i trešnje vladaju Rijekom

Drugo ovogodišnje izdanje 'RI gastro dana', ovaj put sa srdelama i trešnjama kao glavnom temom, počinje danas, a trajat će sve do sljedeće srijede, 4. lipnja.

Gastro manifestacija okuplja riječke ugostitelje koji promoviraju mediteranski način prehrane, a ove godine posebno srdele koje su dugo vremena bile zapostavljena namirnica i trešnja kao slatki dodatak.

Popis restorana koji sudjeluju u manifestaciji objavljen je na internetskoj stranici TZ Grada Rijeke, a otvorenje je na Korzu od 10:30 gdje će učenici Ugostiteljske škole naučiti goste kako se priprema slana srdela, a ugostitelji ponuditi svoje kreacije na zadanu gastro temu srdele i trešnje.

"Pozvala bih sve koji mogu doći i koji se mogu naći oko 10:30 na riječkom Korzu, da kušaju naša jela od srdele i trešanja, i na taj način pomognu stanovništvu na poplavljenom području, jer sav prihod ide njima", pozvala je predsjednica Radnog tijela za ugostiteljstvo Tanja Babić Tomić.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.