
Bez obzira jeste li na keto dijeti, keto prehrani ili ste samo odlučili smanjiti unos ugljikohidrata, ovaj kruh je savršeno rješenje.
Priprema je jednostavna, a dobit ćete ukusan i sočan kruh koji će
vam dostojno zamijeniti bijeli ili bilo koji drugi kruh koji ima
jako veliku količinu ugljikohidrata.
SASTOJCI
140 g bademovog brašna
6 bjelanjaka
3 žličice praška za pecivo
3-4 žlice maslaca, otopljenog
2 žlice kokosovog brašna
PRIPREMA
- Pećnicu zagrijte na 190 stupnjeva C.
- Bjelanjke dobro umutite mikserom dok ne dobijete čvrsti
snijeg. - U blender ubacite sve ostale sastojke i dobro ih izmiksajte
dok ne dobijete jednoličnu smjesu. - Smjesu potom nježno umiješajte s čvrstim bjelanjcima pa
smjesu potom istresite u kalup za kruh u koji ste stavili papir
za pečenje. - Pecite 30-ak minuta.



