
Gušti Zagore u finalu borbe za Zlatni ćevap
U subotu 21. svibnja u Zadru,održano je 5.
prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec. Za ulazak u finale borbe za
glavnu nagradu Zlatni ćevap borilo se ukupno pet ekipa.
Na zadarskoj je rivi bilo
posebno živo i svi su imali priliku uživati u mesnim delicijama iz PIK Vrbovcapo
promotivnim cijenama kao i zanimljivim nagradnim igrama. Mirisi pečenog mesa na rivu su privukli domaće
ljude i turiste. Cijelo poslijepodne zabavljali su se uz zadarski funky bend
Synthetica, PIK olimpikijadu te nagradneigre.
Timovi su
imali težak zadatak izboriti se za titulu najboljeg, a u natjecanju su
sudjelovali:Berekini iz Zadra
predvođeni s Mladenom Šare, Pajdaši Ivice Vuralije iz Benkovca, Gušti Zagore
Ivice ŠegeLeke iz Kaštela, zadarski Tim Pajde Jakova Gospića i Četiri duje u
briškuli Dražena Botice iz Gornjega Karina.
Svi
natjecatelji dali su sve od sebe da impresioniraju strogi gastro-sud u sastavu Daria Lidea iz Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića i Marka Lučića iz PIK Vrbovca.
To je najbolje pošlo za rukom
simpatičnoj ekipi Gušti Zagore, koja je odnijela pobjedu i time se plasirala u finale 5. Prvenstva Hrvatske u roštiljanju
uz PIK Vrbovec, koje će se održati 18.
lipnja u Zagrebu.
Uz voditelja Franu Ridjana smijeha nije nedostajalo, a
brojni posjetitelji imali su priliku degustirati ćevape, ražnjiće, pljeskavice,
junetinu i vratinu iz bogatog asortimana PIK
Vrbovca “Volim roštilj”.
Potraga za najboljim
roštilj majstorima 5. prvenstava Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec
nastavlja se 28. svibnja u Umagu.



