
S prvim danom proljeća, 21. ožujka, počet će peta sezona rada u Olive Island Marini u Sutomišćici!
Iako je marina za goste sa stalnim vezom otvorena cijele godine,
sezonski rad počinje otvaranjem Olive Garden Restorana. A on će
prve goste primiti prvoga dana najljepšega godišnjeg doba.
Kako ističe Toni Antišin, direktor sutomiške marine, ono po čemu
su i marina i Olive Garden Restoran prepoznati i prihvaćeni, i
kod domaćih, otočnih gostiju i kod nautičara koji dolaze s raznih
strana svijeta, jest kontinuirana kvaliteta.
– Naši gosti točno znaju što će kod nas dobiti: vrhunsku
hranu, profesionalnu uslugu, izniman ambijent i optimalnu cijenu.
Naša filozofija na prvo mjesto stavlja kvalitetu, uvijek
koristimo samo svježe namirnice, vrhunska hrvatska i strana vina
i zato nam se stari gosti vraćaju, a novi žele otkriti zbog čega
smo na dobrome glasu, dodaje Antišin.
U petu sezonu Olive Island Marina ulazi i s novim priznanjima
kojima su i struka i publika potvrdile visoku kvalitetu usluge.
Nakon triput zaredom osvojene nagrade za najbolju malu marinu na
Jadranu, prošle godine u listopadu Ministarstvo turizma, Hrvatska
turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora Olive Island
Marini dodijelili su “posebno priznanje za iznimnu
kvalitetu”, a dva mjeseca prije toga, u Nautičkoj
patroli Jutarnjeg lista, prema ocjeni gostiju, osvojila je treće
mjesto u konkurenciji 32 marine od Umaga do Dubrovnika, prenose
Naši Školji.



