Na šetnici kneza Branimira

Benkovac: Priprava divovskog prisnaca

Benkovački prisnac je već odavno puno više od običnog jela, autohtona delicija Bukovice i Ravnih kotara, jednostavna, a opet tako dobra. Stoljećima se sprema na ovim prostorima i jedno je od najprepoznatljivijih jela ovoga kraja.

Pripravljanje i pečenje divovskog prisnaca promjera oko dva metra za Guinnessovu knjigu rekorda na šetnici kneza Branimira u sklopu trećeg po redu Gastro festivala Benkovački prisnac.

Photo: Zeljko Mrsic/PIXSELL

>> Benkovac: Priprava divovskog prisnaca
Iz naše mreže
Povezano
Jesen

Eko Zadar poziva na predavanje o regenerativnoj poljoprivredi

događaj je prošao
27. studenoga, 18:00 - 19:00
Gradska knjižnica Zadar
Zagreb: Grupa Bu?enje koncertom u Kerempuhu promovirala svoj posljednji album

Buđenje na Adventu u Zadru

događaj je prošao
28. studenoga, 21:00 - 23:00
Trg Petra Zoranića, Zadar
brada, brkovi

Društvo psihologa Zadarske županije organizira okrugli stol o mentalnom zdravlju muškaraca

događaj je prošao
27. studenoga, 19:00 - 20:00
Centar za mlade, Zadar
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@ezadar.hr ili putem forme Pošalji vijest